GÖKTÜRK İSTİHBARAT BAŞVURU ŞARTLARI
Göktürk İstihbarat , çok büyük bir önem arz etmektedir, bu nedenle başvurular en ince elekten geçirilirek alınacaktır, Göktürk İstihbarat teşkilatının personelleri kesinlikle farklı yerlerde birimini rütbesini konumunu açıklayamaz açıladığı taktirde, Göktürk İstihbarat'tan atılır.
KOŞULLAR
- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Azerbeycan vatandaşı olmak,
- Göktürk Kurtlarında Alp ve Üzeri rütbeye sahip olması.
- Konuşma ve Üslup olarak düzenli ve saygılı olması.
- Göktürk Kurtlarında 7 Günden fazla kayıtlı olarak bulunmak.
- Hakkında, Küfür, Hakaret, Tehtid, Santaj, ırkçılık ihlalleri ve uyarıları bulunmamak.
- Daha önce Göktürk Kurtları ismine leke getirecek faaliyetleri bulunmaması.
İçerik | Mesajlar | Tepkime puanı | Puanları | Wogoin | Gün |
Değer | 0 | 0 | 0 | 0 | 7 |
BAŞVURU SÜRECİ
- Başvuruda bulunmak için https://cyberwog.com/forums/basvurular.147/ adresinden Başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.
- Başvuruların en geç Alp veya Daha önce alp olup bu konuyu gördükten 1 ay içerisine kadar yapılması gerekmektedir.
- Adaylar başvuruları esnasında Göktürk Kurtları Tüm Komutanlıklar Başvuru Düzeni bildirimindeki yazacağınız metne göre değerlendirilecektir. Girilen bilgilerin herhangi birinde eksik veya yanıltıcı bilgi olması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.
- İlk aşamayı geçen başvuru sahiplerinden, sonraki değerlendirme aşamalarına geçebilmeleri için ek bilgi, belge, doğrulama, test, sınav ve incelemeler talep edilebilecektir.
- Seçilen kişiler Göktürk Kurtları bünyesinde istihdam edilecek ve 1 (bir) yıl mecburi hizmet yükümlülüğü olacaktır.
- İlk Aşama sonrasında rütbe kişilere tanımlanır, İkinci aşamada katılım kişiye kalmıştır.
Not: Süreçle ilgili tüm gelişme ve duyurular https://cyberwog.com/forums/duyurular.148/ adresinden takip edilmelidir.