ÖNCELİKLE BAŞVURUDAN ÖNCE DİSİPLİNİ AHLAKI İYİ KAVRAYIN I GÖKTÜRK KURTLARI ÜYELERİ
Disiplin: Binlerce yıllık tarihimizden süzülüp gelen Milli, Manevi, ve Askeri duyguların özünü teşkil eden kurallar bütünüdür.
Astın vazifeleri:
Ast; amir ve üstüne umumi adap ve askeri usullere uygun tam bir hürmet göstermeye, amirlerine mutlak surette itaate ve kanun ve nizamlarda (üstler tarafından çıkarılan talimatlardır.) gösterilen hallerde de üstlerine mutlak itaate mecburdur.
Ast muayyen olan vazifeleri, aldığı emri vaktinde yapar ve değiştiremez, haddini aşamaz. İcradan doğacak mesuliyetler emri verene aittir. İtaat hissini tehdit eden her türlü tezahürler, sözler, yazılar ve fiil ve hareketler cezai müeyyidelerle men olunur.
Dikkat!
Forumda general rütbeliler hariç diğer rütbelilere paşam demeyiniz.
BAŞVURU YAPACAĞINIZ BÖLÜM : https://cyberwog.com/forums/basvurular.147/
ÖRNEK BAŞVURU METNİ :
DİKKAT : BAŞVURU YAPARKEN BAŞLIK AŞAĞIDAKİ GİBİ OLMALIDIR !
(ÖRNEKTİR KENDİNE GÖRE DÜZENLE Bİ ALTAKİ ŞABLONA GÖRE !)
BAŞVURU : Göktürk İstihbarata #SİBERAY
(ÖRNEKTİR !)
BAŞVURU : [başvuracağın komutanlık] [#NİCKİN]
★ İSMİM : SİBERAY
Göktürk Kurtlarına yeni katıldım. Şanlı yuvada olmaktan gurur duyuyor, gerekli eğitimi alıp komutanlarım ile operasyonlara katılmayı yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
★ KATILMAK İSTEDİĞİM KOMUTANLIK / TEŞKİLAT : Göktürk İstihbarat
★ YETKİNLİKLERİM : Ben Trjen Dosyaları Ve kötü Casus Vurus Leri Yapıyorum, Aynı zamanda html,css,javascript bilgim vardır.
★ BİLDİĞİM YAZILIM DİLLERİ : python,linux,sql,assembly ve çok az c+ bilmekteyim
★ NEDEN KATILMAK İSTİYORSUN ? : Selamın aleyküm Vatanına milletine aşık olan ve milli değerleri uğrunda herşeyini ortaya koyabilecek olan bir kişiyim okumuyorum sanal ağ'a çok ilgili ve meraklı bir kişiyim tek gayem doğru yerde doğru kişilerden doğru şeyler öğrenip kendimi geliştirmek ve doğru hedefler doğrultusunda vatan nöbetini devralmaktır.
★ MENFAAT İÇİNMİ KATILMAK İSTİYORSUN ? : Kesinlikle Hayır, ben tamamen Vatana hizmet eden bu grubun destekçisi ve yanında olmak istiyorum.
TÜM BU ADIMLARI DOLDURDUKTAN SONRA SADECE BEKLEYİNİZ !
EN YAKIN ZAMANDA
OLUMLU / OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPILACAKTIR !
AŞAĞIDAKİLERİ BÖLÜMLERİ EKSİKSİZ DOLDURUP YUKARIDAKİ LİNKTEKİ YERDE PAYLAŞINIZ !
★ İSMİM :
★ KATILMAK İSTEDİĞİM KOMUTANLIK / TEŞKİLAT :
★ YETKİNLİKLERİM :
★ NEDEN KATILMAK İSTİYORSUN ? :
★ MENFAAT İÇİNMİ KATILMAK İSTİYORSUN ? :
Disiplin: Binlerce yıllık tarihimizden süzülüp gelen Milli, Manevi, ve Askeri duyguların özünü teşkil eden kurallar bütünüdür.
Astın vazifeleri:
Ast; amir ve üstüne umumi adap ve askeri usullere uygun tam bir hürmet göstermeye, amirlerine mutlak surette itaate ve kanun ve nizamlarda (üstler tarafından çıkarılan talimatlardır.) gösterilen hallerde de üstlerine mutlak itaate mecburdur.
Ast muayyen olan vazifeleri, aldığı emri vaktinde yapar ve değiştiremez, haddini aşamaz. İcradan doğacak mesuliyetler emri verene aittir. İtaat hissini tehdit eden her türlü tezahürler, sözler, yazılar ve fiil ve hareketler cezai müeyyidelerle men olunur.
Dikkat!
Forumda general rütbeliler hariç diğer rütbelilere paşam demeyiniz.
ÖRNEK BAŞVURU METNİ :
DİKKAT : BAŞVURU YAPARKEN BAŞLIK AŞAĞIDAKİ GİBİ OLMALIDIR !
(ÖRNEKTİR KENDİNE GÖRE DÜZENLE Bİ ALTAKİ ŞABLONA GÖRE !)
BAŞVURU : Göktürk İstihbarata #SİBERAY
(ÖRNEKTİR !)
BAŞVURU : [başvuracağın komutanlık] [#NİCKİN]
★ İSMİM : SİBERAY
Göktürk Kurtlarına yeni katıldım. Şanlı yuvada olmaktan gurur duyuyor, gerekli eğitimi alıp komutanlarım ile operasyonlara katılmayı yüce Allah'tan niyaz ediyorum.
★ KATILMAK İSTEDİĞİM KOMUTANLIK / TEŞKİLAT : Göktürk İstihbarat
★ YETKİNLİKLERİM : Ben Trjen Dosyaları Ve kötü Casus Vurus Leri Yapıyorum, Aynı zamanda html,css,javascript bilgim vardır.
★ BİLDİĞİM YAZILIM DİLLERİ : python,linux,sql,assembly ve çok az c+ bilmekteyim
★ NEDEN KATILMAK İSTİYORSUN ? : Selamın aleyküm Vatanına milletine aşık olan ve milli değerleri uğrunda herşeyini ortaya koyabilecek olan bir kişiyim okumuyorum sanal ağ'a çok ilgili ve meraklı bir kişiyim tek gayem doğru yerde doğru kişilerden doğru şeyler öğrenip kendimi geliştirmek ve doğru hedefler doğrultusunda vatan nöbetini devralmaktır.
★ MENFAAT İÇİNMİ KATILMAK İSTİYORSUN ? : Kesinlikle Hayır, ben tamamen Vatana hizmet eden bu grubun destekçisi ve yanında olmak istiyorum.
TÜM BU ADIMLARI DOLDURDUKTAN SONRA SADECE BEKLEYİNİZ !
EN YAKIN ZAMANDA
OLUMLU / OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPILACAKTIR !
AŞAĞIDAKİLERİ BÖLÜMLERİ EKSİKSİZ DOLDURUP YUKARIDAKİ LİNKTEKİ YERDE PAYLAŞINIZ !
★ İSMİM :
★ KATILMAK İSTEDİĞİM KOMUTANLIK / TEŞKİLAT :
★ YETKİNLİKLERİM :
★ NEDEN KATILMAK İSTİYORSUN ? :
★ MENFAAT İÇİNMİ KATILMAK İSTİYORSUN ? :